Vecinul meu are o ferma de vaci de peste100 capete.
Cum a crescut efectivul el a tot construit cate un adapost pe fundatie de beton,fara a avea Autorizatie de constructie si fara Acord de mediu
La asa efectiv si aproape de casa mea am sesizat Primaria care l-a dat in judecata si a obtinut hot. jud. definitiva de demolare.
Intre timp vecinul a ajuns consilier local si primarul nu a mai pus in aplicare hot. definitiva, ba mai mult i-a dat autorizatie de constructie pt depozit de furaje desi stia ca acolo stau animale.
E posibil asa ceva?
Am intrebat primarul, care mi a spus ca a apelat la un Executor judecatoresc care a mers la Judecator si i-a aprobat sa nu mai demoleze.
Din cate cunosc eu o hot. jud. definitiva poate fi modificata doar printr-o cale extraordinara de atac nicidecum prin"m-am dus si am vorbit cu judecatorul".
E posibil asa ceva? Sau
Pot sesiza Parchetul pt:Abuz in serviciu si Nerespectarea unei hot.judecatoresti??
Ce ma sfatuiti??
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2020 myn, utilizator
nu este legal.
autorizatia de construire a depozitului de furaje probabil mascheaza refuzul de a pune in aplicare hotararea pronuntata de instanta. constructiile ridicate fara autorizatie sunt cosmetizate in "depozite pt. furaje" practic nu se demoleaza nimic se schimba destinatia si i se da o fata legala. peste cativa ani o sa jure atat proprietarul cat si primarul ca a demolat si a ridicat conform autorizatiei alte constructii. ulterior o sa fie aproape imposibil sa demonstrati ca sunt aceleasi constructii si de fapt nu s-a pus in aplicare hotararea.
faceti demersurile necesare pentru punerea in aplicare a hotararii.