avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clasificare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clasificare teren

Buna ziua. Am si eu o intrebare daca la aceasta lege 44/2018 art.5 s-a modificat ceva, deoarece am intampinat probleme in constructia casei, mi se cere o suprafata de teren egala cu cea pe care construiesc casa pentru a o scoate din circuitul agricol tip fanete, nu am alt teren de dat la schimb pentru ca acesta este singurul pe care-l detin (cumparat). Primaria din Comuna mi-a pus tot felul de piedici inclusiv cu drumul Comunal de acces la teren,care in prima parte adica proprietarul primului teren si l-a trecut in proprietate privata cu Primarul din acea perioada si nu vor sa imi dea autorizatie de constructie pe aceste 2 motive. Mai este si faptul ca in luna 08 mi-au emis certificat de urbanism unde scria ca am drum comunal si nu mentiona ca trebuie sa dau alt teren la schimb. In luma 10 au emis alt certificat de urbanism si acolo scrie ingrosat ca trebuie sa dau teren la scimb si acea portiune de drum este privata. La mine in acte pe proiect si la cadastru apare ca drum comunal,,dar de acolo in jos dispare.Voi avea castig de cauza? Mentionez ca am toate actele gata, de 1 an le-am asteptat si cum nu pot face nimic. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2020
iuliaPopescuiuliana, utilizator

Alte discuții în legătură

Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie teren lgabrielconstantin lgabrielconstantin am un teren intravilan in vatra satului, in acte este faneata, provine dintr o dezmembrare si nu pot sa construiesc pe el cum pot scimba incadrarea (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)