avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare categorie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare categorie teren

am un teren intravilan in vatra satului, in acte este faneata, provine dintr o dezmembrare si nu pot sa construiesc pe el
cum pot scimba incadrarea
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:19, 29 Noiembrie 2013
Faceti demersuri la primarie si solicitati scoaterea din circuitul agricol in vederea trecerii suprafetei de teren in intravilan categoria curti constructii. Trebuie certificat de urbanism, verificati PUZ-ul ca sa vedeti ce prevede zona .
De unde stiti ca nu puteti construi? Ati obtinut certificat de urbanism si asa scrie in el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 34/2013 rmirela16 rmirela16 Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
probleme cu scoaterea din circuitul agricol al unui teren extravilan clau1858 clau1858 Buna seara As dori sa va intreb ce pot face daca am scos din circuitul agricol un teren situat in extravilan si in certificatul de urbanism este mentionat ... (vezi toată discuția)