avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificate actionar la Vinalcool Valcea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificate actionar la Vinalcool Valcea?

Socri mei, 83 ani, au Certficate de Actionar la Vinalcool Valcea, eliberate la data de 29.06.1996. Certificatul este inscris in Registrul Actionarilor la pozitiile 847 respectiv 916, fiind beneficiari a cate 40 de actiuni fiecare. Ce pot face cu aceste Certificate? Vor sa le vanda, se poate asta? Daca da, cum se procedeaza? Va multumim frumos!

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar maestroflorino maestroflorino detin un certificat de actionar cu domiciliul in drobeta turnu severin,str banoviti4 mehedinti,cu nr 8136962,inscris in registrul actionarilor la pozitia cu nr ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar adrianantn adrianantn Buna ziua, Zilele aceste soacra mea a gasit printre actele ei un certificat de actionar de cand lucra (din 2008 este la pensie pe caz de boala). Pe acel ... (vezi toată discuția)
Actionari s.a zerognost zerognost Exista posibilitatea legala ca actionarii unei societati pe actiuni sa nu fie mentionati in certificatul constatator eliberat de registrul comertului si sa ... (vezi toată discuția)