avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Registru intrari iesiri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Registru intrari iesiri

Am primit la firma mai multe solicitări de la fost angajați pentru eliberare adeverințe cu spor de risc, schimb 3 etc. din perioada în care au lucrat la fosta firma care a intrat în insolventa. Cererile au fost înregistrate în Reg intrari iesiri. Răspunsul cum ca nu se pot elibera deoarece au fost predate lichidatorului au fost emise având același nr ca cel de pe cerere. Cu siguranță se va ajunge în instanta. Doresc sa știu dacă faptul ca s-a dat același nr răspunsului ca pe cererea înregistrată poate fi o problema la Proces. Răspunsurile au fost trimise prin posta standard. Ulterior au cerut copii după cereri. Aștept răspuns. Multumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit daniel2766 daniel2766 cand am iesit la pensie pe caz de boala am cerut de la angajator adeverinta de venit pe toata perioada lucratala firma,mi-sa eliberat(2011)dar nu am apucat sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinte sporuri Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Obligatia firmei de a inregistra documentele depuse de mine monykkka monykkka Buna ziua, am si eu o intrebare: am diverse probleme cu cei de la firma, care si-au pus in cap sa ma dea afara. Ce vreau eu sa intreb este: de fiecare data ... (vezi toată discuția)