avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata suspendata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata suspendata

Pe ce perioada se poate suspenda pensia anticipata daca am inregistrat venituri pe o luna?Mentionez ca sunt pensionata anticipat si am realizat in luna noiembrie,un proiect la o firma de cercetare de piata,fapt pentru care am fost platita cu 400 roni! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recensamant. fiind pensionat anticipat pot fi recenzor? Livia Costescu Livia Costescu Poate participa la recensamant o persoana care este pensionata anticipat? Daca da, i se sisteaza cumva pensia pentru perioada in care se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie anticipata - alte venituri gabinemo gabinemo Buna ziua, sunt pensionata anticipat din 2010. Pot sa-mi deschid o firma prin care sa obtin venituri din activitatea societatii? (vezi toată discuția)
Plata catre casa de pensii eleonor eleonor am un if unde sunt asociata cu sotul meu si platim contributie catre casa de pensie.am auzit ca de la 1 ianuarie se va plati contributia la salarul minim pe ... (vezi toată discuția)