avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema abonament vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema abonament vodafone

Salut,

In data de 20.04.2020 imi expira abonamentul la Vodafone, am tot fost sunat si le-am raspuns de fiecare data ca nu doresc nimic de la ei, o sa plec la orange, insa in data de 08.01.2020 am fost sunat de catre un operator Vodafone si i am spus din start ca nu doresc nimic, insa mi-a spus ca pana la sfarsitul abonamentului nu doresc mai mult net? Si prostul de mine am zis Ok, m-am trezit azi 01.02.2020 cu abonament 24 luni... nu am primit e-mailul in care sa-mi dau acordul scris... am sunat la *222 si s-a facut o cerere de revenire la abonamentul care urmeaza sa expire la 20.04.2020.... sigur nu trebuie sa ma bazez la ei... ce sa fac? Mentionez ca am schimbat buletinul si ei au datele vechi.... chiar vreau sa merg mai departe cu problema asta, nu sunt bataia lor de joc! (Au mers pe principiu nu dau mail ca sa treaca perioada de 14 zile sa nu isi dea acordul in scris, in înregistrare este clar cand ii dau e-mailul si precizez ca vreau pe e-mail) va rog ajutati ma!

Alte discuții în legătură

Contract cu o firma de telefonie flu flu Bună, am şi eu o întrebare :sorry: Situaţie: În data de 7 decembrie 2013 am încheiat un contract cu cei de la vodafone, pe o perioadă de 1 an - ... (vezi toată discuția)
Probleme abonament telekom 7Cris7 7Cris7 buna ziua , am un abonament la un operator GSM , am fost sunat acum cateva luni daca doresc sa-mi schim abonamentul , urmand sa primesc un abonament de 44 ron ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)