avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoatere din evident cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoatere din evident cazier judiciar

In data de 2 februarie 1996 am suferit o condamnare la 2 ani si 6 luni cu suspendare plus termen de incercare de 5 ani. Pana astazi 2 februarie 2020 am ramas "curat". A intervenit in timp si reabilitarea de drept(August 2003) si daca nu ma insel si 20 ani de la incheierea pedepsei(daca nu este inclusa si perioada de incercare)
Mai pot fi descoperit cu aceasta condamnare la un Dbs standard efectuat de departmental special din UK cu privire la cetatenie britanica(in certificat de cazier cerut de mine prin ambasada nu apare nimic)????? (nu vreau sa mint in aplicatie dar de asemenea nici nu vreau sa imi leg "streangul" de gat prin propria declaratie si in standard check sa nu apara nimic in extrasul de cazier sau ce vor cere ei)

Alte discuții în legătură

Buna seara! despre reabilitare Emilian88 Emilian88 Am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si un termen de incercare de 4 ani,decizia definitiva a fost pe 1/02/2010. Intrebarea mea este daca pot face cererea ... (vezi toată discuția)
Cazier homonai homonai Intrebarea mea este ca am un proces penal incheiat pentru lovire si alte violente, cu o condamnare de 2 ani cu suspendare. Asta inseamna un cazier patat. Va fi ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar hadrian74 hadrian74 In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)