avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Curent in extravilan
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Curent in extravilan

Pot trage curent,în extravilan,de la o casă din intravilan,pe distanța de
1 km,subteran,pe sub o pășune aparținând primăriei? Se poate legal ?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 12:56, 2 Februarie 2020
Nu mai deschideti aceeasi discutie pe mai multe sectiuni de forum. Ati primit raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal se poate trage de la Electrica cu aprobabri si proiect. Daca va trageti curent din casa cuiva e treaba personala si nu stiu cat e de legal. Subteran nu e problema cat timp nu ară careva prin zona. Terenul fiind al primariei, garantat se va gasi cineva sa obiecteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curent în extravilan betivul betivul Se poate trage curent,subteran,în extravilan ,de la o casă din intravilan fără autorizație ? Distanța 1 km ! (vezi toată discuția)
Bransare energie electeica ghotycul ghotycul Buna ziua . Am cumparat o casa batraneasca pe raza jud.Iasi cu 3000mp . Incerc de 2 ani sa trag curent dar nu reusesc . Terenul a fost intravilan dar vechiul ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)