avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Buna eu sunt in divort cu sotul meu in italia. Legal suntem separati dar nu inca divort ati. El sa mutat in Romania in casa proprietate comun a si locuieste cu iubita lui cu care are o fata care nu e pe nu e lui. Ieri Mia spus ca a trecut partea lui de casa pe numele fetei intrebare a mea este:poate trece partea lui de casa pe numele acelei fete fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:53, 2 Februarie 2020
nu are cum sa faca asta fara un partaj in prealabil. Trebuie sa partajati intai casa.
Evident că nu, solicitați atribuirea casei în natură către el și plata unei sulte către dvs, corespuzătore contribuției de 50% !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, sotia pleaca in italia la munca sotul o ameninta ca o lasa pe drumuri! ContSters169673 ContSters169673 Doamna CI a plecat in Italia la munca, o perioada a trimis bani acasa sotului care a cheltuit banii! Ea a incetat sa m-ai trimita bani sotului, el o ameninta ... (vezi toată discuția)
Copii mei pot ramane fara casa?! suzy&anghel suzy&anghel Din'97 am stat in concubinaj timp de 8 ani locuind la parintii lui,in acest timp am facut doua fetite si am cumparat un teren pentru casa fiind doar el ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in anul 2017 am cumpărat împreuna cu soțul meu ... MamadeAndrei MamadeAndrei Buna seara! In anul 2017 am cumpărat împreuna cu soțul meu o casa in valoare de 125.000 euro. Am luat credit 75.000 euro iar diferenta a fost din surse ... (vezi toată discuția)