avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda si ore pentru alcol in anglia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda si ore pentru alcol in anglia

Buna ziua daca ma poate cineva ajuta cu un raspuns In 2015 am avut in Anglia amenda si ore de facut pentru alcol am plecat in tara acum vreau sa ma intorc cum sa procedez va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nina chirita , utilizator 00:05, 10 Februarie 2020
Banuiesc ca nu ati platit amenda, nu ati facut orele si ati fugit in tara. Aveti mari sanse sa fiti expulzat la primul contact cu autoritatile daca asa este cazul. Ar fi bine sa rugati pe cineva din Anglia sa intrebe autoritatile sau sa incercati sa puneti intrebarea pe email la ambasada UK. Se poate sa existe si prescriptie la ei, dar asa cum se comporta acum ma indoiesc de indulgenta lor.

Va multumes frumos pentru raspuns
GermanAlex a scris:

Banuiesc ca nu ati platit amenda, nu ati facut orele si ati fugit in tara. Aveti mari sanse sa fiti expulzat la primul contact cu autoritatile daca asa este cazul. Ar fi bine sa rugati pe cineva din Anglia sa intrebe autoritatile sau sa incercati sa puneti intrebarea pe email la ambasada UK. Se poate sa existe si prescriptie la ei, dar asa cum se comporta acum ma indoiesc de indulgenta lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin o hotărâre judecătorească prin care instanţa suplineste acordul celuilalt părinte? Megh Megh Buna ziua, Locuiesc in UK din 2009, am divortat in 2012 de comun acord dar lucrurile nu prea merg de comun accord. In hotararea de divort este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Anamaria201120 Anamaria201120 Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind ... (vezi toată discuția)
Buna! am fost deportata din uk in ziua aterizarii pe aeroport ... Gabriela977 Gabriela977 Buna! Am fost deportata din Uk in ziua aterizarii pe aeroport in ianuarie 2019 pe motiv ca nu am loc de munca, venituri ca sa ma pot intretine si nu am destule ... (vezi toată discuția)