avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara plus pensie civila
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara plus pensie civila

Am lucrat in industrie 18 ani (6 ani gr.a II-a) si 17 ani ca militar. In prezent am pensie militara pentru perioada respectiva. Pot aplica pentru pensie corespunzatoare perioadei lucrate in industrie si cand?

Alte discuții în legătură

La ce varsta pot sa ma pensionez anticipat? misu2005s misu2005s am lucrat din anul1972 28 11 pina 27 02 1974 am facut armata dupa care am lucrat pina in anul 2003 27 10 din data de16 05 1983 pina la data de01 04 2001 am ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - activitate in servicii speciale flo670 flo670 Buna ziua as dori sa stiu daca ma pot pensiona ,avand varta de 44 ani. lucrez de 18 ani in servicii speciale si beneficiez si de legea 341 cu 5 ani reducere ... (vezi toată discuția)
Pensie? eliza brasov eliza brasov Buna seara!Ma numesc Osan Elisabeta,am domiciliul in jud.Brasov,si as dori,daca se poate sa ma ajutati in ceea ce piveste pensionarea mea. Sunt nascuta ... (vezi toată discuția)