avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Executare silită Împrumut IFN
Discuție deschisă în Executare silită

Împrumut IFN

Buna ziua,
Acum jumătate de an am făcut un împrumut la un IFN, trecând peste clauzele abuzive, la un moment dat am rămas fără serviciu, iar după 24 h de la întârzierea plății ratei am fost amenințată cu executarea silită de către alta firma numita Integral Colletction, contractul fiind semnat cu Credius IFN. Ce pot face împotriva acestora in cazul in care se refuza o reeșalonare sau înțelegere de plata? Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:35, 3 Februarie 2020
Nu puteți face nimic. Nu există o lege care să oblige creditorul să accepte o eșalonare a plăților.
Vă poate executa silit conform contractului semnat și asumat de dumneavoastră.
IFN-ul nu este bancă obișnuită de creditare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, de curand am aflat ca tatal meu a obtinut in ... corina bancu corina bancu Buna dimineata, De curand am aflat ca tatal meu a obtinut in anul 2015 un credit de la Credius Ifn, credit pe care nu l-a achitat . Totodata am aflat ca in ... (vezi toată discuția)
Credit de la ifn cu dobândă 140%: 5.000 de lei împrumutați pentru 60 de luni, rată de 633 lei/lună. e legal să fie practicată astfel de dobândă? Andreii08 Andreii08 Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de ... (vezi toată discuția)