Buna ziua...cu bunavointa d-voastra...am si eu nevoie de un raspuns la o problema.Suntem o familie la a 2-a casatorie si amandoi avem cate un copil din casatoriile anterioare(copii sunt adulti)..noi neavand un copil impreuna...in timpul casatoriei am cumparat un teren pe care l-am donat unuia dintre copii facand-ui donatie cu uzufruct viager cu nuda proprietate...Acum,dupa mult timp de neintelegeri si reprosuri intre noi sotii...vrem sa divortam si sa facem si partajul bunurilor cumparate impreuna...intrebare...intra in partaj si acel teren donat cu uzufruct viager cu nuda proprietate..unde noi suntem donatori si copilul este donatar...in act este scris cu litere ingrosate astfel...Donatara xva uni nuda proprietate cu uzufructul viager,pentru reintregirea proprietatii,la moartea numitilor x si y in temeiul art 703 coroborat cu art 746lit a cod civil si tot donatara declara ca este de acord ca x si y sa isi rezerve un drept de uzufruct viager asupra terenului descris..donatia se face cu scutire de raport..Multumesc anticipat