avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Buna ziua,
Am un teren agricol pentru care s a făcut cadastrul cu sistemul vechi, 1998.
Întrebarea mea este dacă mai am dreptul legal sa refac acest cadastru prin sistemul satelit?
In felul acesta îl pot vizualiza .
Mulțumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: doru55 , utilizator 00:38, 4 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adina Sfetcu a scris: ...mai am dreptul legal sa refac acest cadastru prin sistemul satelit?
Pentru mine unul întrebarea d-voastră este un pic neclară. Probabil cei specializați din domeniu au înțeles-o.

Ce vreau eu să vă spun este că la noi în comună primarul a accesat fonduri europene și a făcut gratuit la tot satul "prin sistemul satelit". În aceste condiții eu bănuiesc că dacă doriți să plătiți din banii proprii nu văd de ce nu ați putea face acest lucru.

Deasemenea vreau să vă spun că personal am două parcele și deși ambele au fost măsurate în teren doar una este vizibilă momentan pe harta din satelit a ANCPI. Actualizarea hărților este foarte greoaie...

Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
doru55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastre incorecte sau inselatorie? wdy77 wdy77 Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)
Categorii de teren inscrise in documentele de cadastru consilier123 consilier123 In urma unei greseli sau a unei atitudini superficiale,persoana autorizata care a intocmit documentele de cadastru a modificat categoria de teren trecind o ... (vezi toată discuția)
Daca vecinul intentioneaza sa ma deposedeze de cei 60 cm din ... morariu1957 morariu1957 Daca vecinul intentioneaza sa ma deposedeze de cei 60 cm din spatele casei eu neavind gard si a construit in prelungire casei mele anexe din caramida lipit de ... (vezi toată discuția)