avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Titulatura unui nou document depus la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Titulatura unui nou document depus la dosar

Buna ziua !
As vrea sa depun la dosar o explicatie amanuntita a motivelor pt care am deschis procesul. Initial, descrierea motivelor a fost, mai degraba, generala. Acum, as vrea sa fie cat mai detaliat, pt elocventa.
Pt a primi nr de inregistrare, ce titulatura sa-i dau notei mele explicative ?
Multumesc frumos !

Cel mai recent răspuns: Aelissa , utilizator 17:27, 3 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu v-a cerut instanta lamuriri este mai bine sa așteptați.
Tehnicile de aparare si strategiile se fac de avocați la un mod gândit foarte bine si in raport de psihologia celor implicați în proces.

Sa expuneti niste lămuriri asa aiurea este posibil sa nu fie bine.
Buna ziua,
Completare la cererea de chemare in judecata sau note de sedinta.
Nu stiu care e stadiul dosarului.
ATENTIE, nu veti primi numar de inregistrare ci se va adauga la dosar.
Avand in vedere ca este evident ca nu aveti cunostinte de drept va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Completarea este extrem de periculoasă și poate genera probleme serioase reclamantului din proces.

Majoritatea avocaților fac acțiunile la modul.general pentru ca la.modul exigent si concret costa mult si a devenit ceva obisnuit in justitie asa ceva.

În mod normal, acțiunea trebuie foarte bine precizata inca de la sesizarea instanței chiar daca nu este asa in realitate, fiind însă suficient sa existe o aparență credibilă pentru instanta.Este însă vorba de măiestria de a arata ceva, fara a se vedea de fapt decât atunci când trebuie vazut ceea ce este foarte complicat de realizat fara o strategie bine elaborata si o tehnica de redactare extrem de evoluată sub aspect juridic.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
.
Aelissa, utilizator
.
Aelissa, utilizator

Alte discuții în legătură

Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)
Refuz expertiza contabila judiciara expertcontabilvlad expertcontabilvlad Buna seara. va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti, cine stie, daca pot refuza o expertiza contabila judiciara, pe motiv ca eu sunt foarte implicat in ... (vezi toată discuția)
Mai pot depune probe scrise ? Ecaterinaa Ecaterinaa Buna seara, Nu mi-e clar în care faza a procesului se pot depune probe scrise, și dacă se pot depune direct la dosar în Arhiva sau trebuie ... (vezi toată discuția)