avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită repartizare sume poprite in doua dosare de executare
Discuție deschisă în Executare silită

repartizare sume poprite in doua dosare de executare

Buna ziua,
Sunt in executare silita cu doua contracte : un card de credit si un credit de nevoi personale , la acelasi executor.Mi se retine din salariu 50% si se vireaza de la locul de munca 2 ordine de plata in care se specifica nr de dosar. Cu toate aceste, executorul a repartizat toti banii doar pentru creditul de nevoi personale, mentinand in felul acesta poprirea de 50% venituri. Daca s-ar fi repartizat conform ordinelor de plata s-ar fi acoperit suma pentru cardul de credit si s-ar fi inchis acel dosar de executare, iar de la locul de munca s-ar fi retinut doar 33% acum. Este legal ce face executorul? Multumesc.
Citează
Răspunde
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:34, 3 Februarie 2020
Depuneti contestatie la executare.
Sumele trebuiau distribuite proportional cu creanta. Problema e ca la card aveti dobanda f mare , in felul in care procedeaza executorul, nu veti termina niodata de platit.
De unde stiti ca procedeaza asa ?
Mergeti sa aveti o discutie cu executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot obtine nici o informatie de la executor Chestiuta Chestiuta Buna seara. Am si eu doua dosare de executare la Kruk,pentru un card de credit in suma de 938 lei si pt un credit restant care nu stiu exact cat este canu pot ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont 50% guschevici guschevici Buna seara ! As dori sa stiu daca este normal pt un credit de nevoi personale neplatit la timp sa ai poprire pe cont 50% poprirea fiind infiintata de doua ... (vezi toată discuția)