Buna ziua,
Sunt in executare silita cu doua contracte : un card de credit si un credit de nevoi personale , la acelasi executor.Mi se retine din salariu 50% si se vireaza de la locul de munca 2 ordine de plata in care se specifica nr de dosar. Cu toate aceste, executorul a repartizat toti banii doar pentru creditul de nevoi personale, mentinand in felul acesta poprirea de 50% venituri. Daca s-ar fi repartizat conform ordinelor de plata s-ar fi acoperit suma pentru cardul de credit si s-ar fi inchis acel dosar de executare, iar de la locul de munca s-ar fi retinut doar 33% acum. Este legal ce face executorul? Multumesc.
Citează
Răspunde
Depuneti contestatie la executare.
Sumele trebuiau distribuite proportional cu creanta. Problema e ca la card aveti dobanda f mare , in felul in care procedeaza executorul, nu veti termina niodata de platit.
De unde stiti ca procedeaza asa ?
Mergeti sa aveti o discutie cu executorul.
Abuz?
popalucian
Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont 50%
guschevici
Buna seara ! As dori sa stiu daca este normal pt un credit de nevoi personale neplatit la timp sa ai poprire pe cont 50% poprirea fiind infiintata de doua ... (vezi toată discuția)