avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită nu pot obtine nici o informatie de la executor
Discuție deschisă în Executare silită

nu pot obtine nici o informatie de la executor

Buna seara.
Am si eu doua dosare de executare la Kruk,pentru un card de credit in suma de 938 lei si pt un credit restant care nu stiu exact cat este canu pot obtine actele de la executor. De la munca mi se opreste 50% din venit si se vireaza suma cu doua ordine de plata pentru fiecare contract. In luna iunie mi s-a retinut si de la munca 1000 lei ( 500 lei pt fiecare contract) dar si din contul bancar 918 pentru cardul de credit. Astfel, in luna iulie dosarul de executare privind cardul de credit trebuia inchis , deoarece se platise mai mult decat suma pusa in executare. Dar executorul a alocat banii cum a vrut , nu a tinut cont de nr dosarului de pe OP-uri si in continuare mi se retine 50% din salariu desi un dosar trebuia inchis din iulie iar pentru celalalt trebuia retinut doar 33% din venituri conform legii. Cand am cerut o fisa cu platile pt fiecare contract, nu a vrut sa-mi dea. Am facut si o cerere pentru o copie scanata de pe dosar dar nu vrea sa-mi dea eu sunt din Apostolache Prahova iar executorul este din Patarlagele Buzau . Nu am cum sa ajung acolo si de aceea am cerut copie scanata contra cost desigur. Am solicitat factura proforma pe e-mail sa fac plata si nu vrea efectiv sa-mi dea nimic. Ce pot face? Se poate face contestatie la executare in acest caz? Chiar trebuie sa merg acolo pentru copie dosar?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:56, 14 Octombrie 2019
Da, pentru a ridica dosarul.in copie ar trebui sa va deplasati personal deoarece trebuie verificata identitatea.
Daca ati fi avut avocat s-ar fi descurcat el.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprie salar Yony7979 Yony7979 Buna ziua,am avut un credit la Bank Post luat in 2007 de 13700 euro,din 2010 nu l-am mai putut plati cum trebuie si din 2011 deloc,acum 6 ani de zile mia facut ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Repartizare sume poprite in doua dosare de executare Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Sunt in executare silita cu doua contracte : un card de credit si un credit de nevoi personale , la acelasi executor.Mi se retine din salariu 50% ... (vezi toată discuția)