avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprie salar
Discuție deschisă în Executare silită

Proprie salar

Buna ziua,am avut un credit la Bank Post luat in 2007 de 13700 euro,din 2010 nu l-am mai putut plati cum trebuie si din 2011 deloc,acum 6 ani de zile mia facut proprie pe salar cu suma de 21000 de euro,in fiecare luna mi se trage din salar,am inceput cu suma de 550 lei si cum a mai crescut salariul a crescut si reținerea,in prezent dau 1000 de lei pe luna,anul trecut am avut o problema cu kruk pt un leasing din 2008,au vrut sa ma execute am facut contestatie si am castigat,tot atunci am aflat de la cei de la Kruk ca dosarul cu Bank Post e tot la ei si ca figurez doar cu 2 plati la ei una de vreo 6 mil si una de vreo 5 mil in conditiile in care eu platesc de 6 ani de zile in fiecare luna medie de 8 mil,in prezent retinerea este de 1000 de lei,miau dat un nr de tel de la un executor de la Petroșani si miau spus sa vorbesc cu el,cand l-am sunat pe acel executor nu a vrut sami dea date si a spus ca nici daca merg personal la el nu o sami dea date,l-am rugat frumos pe acel executor sami dea copie dupa dosarul executional si sami spuna si mie cat mai este de dat el spunandumi sa trimit o cerere in scris pe email,am facut lucrul acesta acum vreo 6 luni si nici un raspuns,oare ce as putea sa fac??, este vorba de sume mari de bani,unde se duc banii care mi se opreste pe statul de plata?,va rog frumos care ma poate ajuta cu ceva informatii,Va multumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:09, 22 Ianuarie 2020
B7na seara,oare nimeni nu ma poate ajuta cu ceva informatii??, daca as avea ceva sanse as deschide proces,dar nu stiu e tarziu poate
In primul rand trebuie sa obtineti copii de pe dosarul executional. Sa vedeti de ce executorul nu a efectuat viramentele catre creditoare. Recomand sa obtineti si extrase de cont sau copii ale statelor de plata unde sa se regaseasca toate platile efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot obtine nici o informatie de la executor Chestiuta Chestiuta Buna seara. Am si eu doua dosare de executare la Kruk,pentru un card de credit in suma de 938 lei si pt un credit restant care nu stiu exact cat este canu pot ... (vezi toată discuția)
Cum obțin desfășurătorul plăților mele spre executor c0drina c0drina Bună. Am vrut să împrumut 2500 de euro de la bancă, în 2015. Tipa de acolo mi-a spus că nu îmi poate aproba 2500 din prima, dar îmi poate face un ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de inselatorie costa_09 costa_09 Buna ziua Ma numesc Costa sunt navigator.Acum un an 2010 in cursul lunii ianuarie am fost sami depun cv pe la diferite agentii de recrutare am fost contactat ... (vezi toată discuția)