avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA si contract de munca simultan
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA si contract de munca simultan

Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibil (dpdv legal) sa am un PFA pe care sa fac anumite activitati si in acelasi timp sa am contract de munca pe perioada nedeterminata?
Cum se platesc taxele in acest caz?
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:09, 3 Februarie 2020
O persoană titulară a PFA poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terțe persoane care funcționează atât în același domeniu, cât și într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.
DA.
Plata impozitelor și a contribuțiilor se face separat pentru fiecare activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar madyfree1987 madyfree1987 1..As dori sa stiu si eu in ce consta impozitul forfetar si ce influenta are asupra persoanelor PFA . 2..As vrea sa stiu daca se poate lucra in domeniul ... (vezi toată discuția)
Ma pot angaja si la alta societate daca am pfa ???? Vladila82 Vladila82 Am un pfa dar mai am posibilitatea sa ma angajez cu c.m.i. si in alta parte insa nu stiu daca e posibil sau legal (vezi toată discuția)
Pfa alfiduta alfiduta Daca de curand am PFA si prestez servicii la o clinica si inainte am lucrat ca angajat cu o norma si jumatate la o alta clinica,trebuie sa imi dau demisia de ... (vezi toată discuția)