avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva

Buna ziua. Dacă marfa pleaca din România la ultimul client din Spania.Operatorul intermediar este in Germania. Acesta organizeaza tranaportul din Romania in Spania. Toate 3 firmele sunt inregistrate in scopuri de tva. Cum se vor emite facturile din punct de vedere al tva -ului si cum se vor declara aceste facturi in declaratia recapiltulativa. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva TARATACRRISS TARATACRRISS sUNTEM O FIRMA DE TRANSPORT MARFA SI EFECTUAM TRANSPORT IN SI DIN GERMANIA. PENTRU FIRMA DIN GERMANIA EMIT UN INVOICE IN CARE NU AM TVA IAR IN ROMANIA MAI ... (vezi toată discuția)
Import urmat de o livrare intacomunitata ellutza_me21 ellutza_me21 In conditiile in care S.C. \"X\" din Romania importa marfa din Ucraina pentru a o revinde in Bulgaria, marfa merge direct din Ucraina in Bulgaria, vamuirea are ... (vezi toată discuția)
Operațiune triunghiulară. cum se procedează cu tva-ul? butonica_no1 butonica_no1 Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: firma A din Romania achizitioneaza de la firma B din Italia o marfa pe care o exporta la firma C din afara UE. Marfa ... (vezi toată discuția)