avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Raport pensie militar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Raport pensie militar

Daca am facut un raport, prin care am solicitat trecerea in rezerva cu drept de pensie de serviciu pentru limită de vârstă cu reducerea varstei de pensionare, iar comandantul/seful UM nu este de acord trecand un aviz negativ pe raport, mai pot fi trecut in rezerva in baza acestui raport? Trebuie sa stau pana la 60 de ani sau pana cand seful v-a avea amabilitatea sa-mi puna un aviz pozitiv? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Trecerea in rezerva a unui militar. ManuXDW ManuXDW Daca am facut un raport, prin care am solicitat trecerea in rezerva cu drept de pensie de serviciu pentru limită de vârstă cu reducerea varstei de ... (vezi toată discuția)
Drept la pensie militara! sau nu.!? Guilermo Guilermo Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare.., in speranta ca cineva ma poate ajuta sa inteleg anumite lucruri legate de acordarea pensiei militare. Legea ... (vezi toată discuția)
Pensionare Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Ce vechime trebuie sa ai și la ce vârstă de pensionezi ca și cadru militar? (vezi toată discuția)