avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... titlu plata anrp
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

titlu plata anrp

Sunt tristul detinator al unui TP eliberat de ANRP si in continuare"baietii" nu vor sa-mi alimenteze contul...Intrebarea mea ar fi:exista caracter executoriu al titlului de plata?Si:pot apela la un executor judecatoresc pt.a-mi recupera creanta?(inscrisa in TP in sensul ca acesta trebuie investit).Inteleg ca sumele inscrise in titlul de plata se constituie creante asupra statului!(conf.OUG 81/2008).Scuzati,multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Subiect: imprumut nerambursat. mijloace de recuperare prin executare andrei73 andrei73 Anul trecut am creditat in repetate randuri firma la care eram angajat ca si director executiv. Toate aceste creditari le-am facut cu contract de imprumut ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani cu titlu executoriu fara garantii johnnydls20 johnnydls20 buna ziua. va rog, daca aveti amabilitatea, sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari. in urma cu ceva vreme (cand inca nu venise criza si la noi in tara) ... (vezi toată discuția)
Executare silita mendel mendel Buna ziua -sunt executat silit de catre ANRP conform NCPC-- dar in acelasi timp am titluri de plata date de catre ANRP ,in alt dosar, ajunse la scadenta .Va ... (vezi toată discuția)