avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua -sunt executat silit de catre ANRP conform NCPC-- dar in acelasi timp am titluri de plata date de catre ANRP ,in alt dosar, ajunse la scadenta .Va rog sa-mi raspundeti daca se pot compensa sau executorul judecatoresc le va executa .Stiu ca procedura executarii institutiilor statului sunt destul de greoaie Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: mendel , utilizator 20:37, 20 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Este intoarcerea executarii silite de catre ANRP Nu am formulat contestatie la executare i-mi lipsesc motivatiile -iar titlul de plata din dosarul prin care se intoarce executarea silita -se va repune pe rol dupa achitarea sumei datorate ANPR-ul nu a contestat titlul de plata -ci numai modul prin care au fost scosi banii de pe titlu. Nu a fost investit cu formula executoria de instanta judecatoreasca -iar suma de bani trebuia sa fie eliberata in transe -desi avea 5 ani de cind a fost eliberat
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
mendel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie anrp - viciu executor ? gigelas gigelas Buna ziua, ANRP a introdus contestatie la executare,impotriva creditorului X,solicitand: 1-anularea executarii silite disusa prin dosarul de executare ... (vezi toată discuția)
Retinere salar stefiflavia stefiflavia va rog frumos sa ma ajutati cu o problema - in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile trebuie sa fac niste retineri din salar. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii este "executata" de acelasi executor? catinf catinf Buna ziua, Am achitat debitul in calitate de tert dobanditor imobil, iar intre timp contestatia mea la executare s-a admis (in apel), desfiintand executarea ... (vezi toată discuția)