avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas in cazul parintilor deportati
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas in cazul parintilor deportati

Buna seara!
In cazul in care parintii au fost deportati din Bulgaria in Romania, iar ambii parinti au decedat, cei 2 copii pot lua pensie de urmas ?
Daca da, ma puteti ajuta cu o lege care prevede acest drept?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Elena Fontana , utilizator 11:13, 8 Ianuarie 2024
Ce acte trebuie pt obtinerea pensiei de urmas de la bulgari .in urma decesului parintilor mei
care beneficiau de pensie de la bulgari..
Buna ziua am depus dosarul pentru pensie de urmaș deportați din februarie 2023 și nici acum nu mi se a trimis nici decizie de plata nu mai vorbesc mi au spus că a fost blocată legea .Ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinti deportati; pensie de urmas Ioana Stanciu Ioana Stanciu Buna seara! Am si eu o nelamurire. Parintii a 2 copii au fost deportati din Bulgaria in Romania. In momentul de fata parintii au decedat. Cei 2 copii pot ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas mariaburete mariaburete buna seara!in urma cu cateva zile ,tatal meu a decedat .era pensionar de stat (942 lei)+o pensie pentru ca a fost deportat din bulgaria(340 lei).ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil orfan anamaria_stefan anamaria_stefan Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi. Eu si fratele meu am ramas fara mama de curand, in urma cu 2 luni. Fratele si mama ... (vezi toată discuția)