avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent handicap grad mediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent handicap grad mediu

Bună ziua. Sunt pensionară pe caz de boală cu hernie de disc cervicală din 2015 cu handicap mediu, am 49 ani si 9 luni și vreau sa știu daca eu pot beneficia de stimulentul de 500 lei? Dacă pot beneficia de acești bani vă rog să îmi spuneți unde trebuie să mă prezint si cu ce documente. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Stimulent 500 lei pentru grad iii de invaliditate 51971 51971 Bună ziua. Imi puteti spune vă rog dacă pot primi stimulentul de 500 lei pentru persoanele cu handicap, având pensie pe caz de boală cu grad de ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii loredana av loredana av buna ziua , STAMATEANU VASILE , LUPENI JUD HUNEDOARA , sotia mea in varsta de 54 ani , a lucrat in ultima perioada la o firma de confectii - in luna ... (vezi toată discuția)
Ajutor handicap stefan_gondos1952 stefan_gondos1952 buna ziua cum se poate obtine ajutor de handicap sunt pensionar de drept sunt operat de hernie disc an 1997 si 2009 acun iar ... (vezi toată discuția)