avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatia muncii

buna ziua , STAMATEANU VASILE , LUPENI JUD HUNEDOARA , sotia mea in varsta de 54 ani , a lucrat in ultima perioada la o firma de confectii - in luna decembrie , o mare parte din angajate ( navetiste ) au fost date in concediu fara plata pe motiv ca nu mai sunt comenzi , a fost anuntata sa caute loc de munca in alta parte astfel fiindule refuzat dreptul la somaj --ce se poate face in aceasta situatie ? ...multumesc in perioada concediului fara plata poate beneficia de concediu medical ? tinand cont ca are doua boli profesionale - hernie de disc lombara si fernie cervicala , deasemeni probleme cardiace ...sau cu asemenea probleme de sanatate poate beneficia de pensie de boala ? cu stima si respect - multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Sunt pensionat invaliditate grad3 in decembrie 2018în urma unei ... Fereastraalbastra Fereastraalbastra Sunt pensionat invaliditate grad3 in decembrie 2018în urma unei operații la coloana cervicală . Starea mea de sănătate s a agravat având din nou alte ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters69698 ContSters69698 Bolile capatate in timpul casniciei, anxietatea si depresia rezultate in urma tensiunii psihice, infidelitatii sotului, crizelor de furie nemotivate, operatia ... (vezi toată discuția)
Fisa fiam ContSters493469 ContSters493469 Am beneficiat de 273 de zile se concediu medical.La revenirea din concediu,trebuia completata de catre angajator, fisa FIAM? (vezi toată discuția)