avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stimulent 500 lei pentru grad III de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stimulent 500 lei pentru grad III de invaliditate

Bună ziua. Imi puteti spune vă rog dacă pot primi stimulentul de 500 lei pentru persoanele cu handicap, având pensie pe caz de boală cu grad de invaliditate III ?Mentionez că sunt operată de hernie cervicală din 2015 si de atunci am pensie grad III de invaliditate. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Stimulent handicap grad mediu 51971 51971 Bună ziua. Sunt pensionară pe caz de boală cu hernie de disc cervicală din 2015 cu handicap mediu, am 49 ani si 9 luni și vreau sa știu daca eu pot ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent primarie costel01 costel01 Buna seara.As dori sa stiu daca am dreptul sa primesc stimulent de handicap de la primărie in valoare de 500 ron, eu avand o pensie de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala profesionala daniel2766 daniel2766 am o pensie de invaliditate grupa2 dupa 3 operatii de hernii de disc.as dori sa stiu ce inseamna o pensie de boala profesionala(am inteles ca pot sa o optin ca ... (vezi toată discuția)