avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare stimulent primarie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare stimulent primarie

Buna seara.As dori sa stiu daca am dreptul sa primesc stimulent de handicap de la primărie in valoare de 500 ron, eu avand o pensie de invaliditate gradul 3. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:29, 15 Noiembrie 2017
Dacă nu sunteți persoană cu handicap GRAV sau ACCENTUAT, nu aveți cum să primiți ajutorul de 500 lei acordat de Primăria Mun. București, persoanelor cu dizabilități.
Acest stimulent este pentru persoanele cu handicap, nu pentru pensionari, chiar dacă pensia este de invaliditate.
Dacă dețineți și certificat de handicap GRAV sau ACCENTUAT, și domiciliați în Mun. București, veți beneficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Grad 2 invaliditate AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, persoanele cu grad 2 de invaliditate sunt scutite de plata impozitelor si taxelor? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate + indemnizatie ccc florin2007 florin2007 Soția este persoana cu dizabilitate in grad de handicap Accentuat permanent încadrată în baza legii 448/.2006. Iar în baza legi de pensi.263/2010 ... (vezi toată discuția)