avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie invaliditate,grad 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie invaliditate,grad 3

Aș dori daca se poate să mă ajutați cu un calcul al pensiei de invaliditate grad 3,sex masculin,an naștere 1966,vechime in munca 33de ani,din care 7ani și 8 luni in grup.a 2., îmi puteți spune estimativ care ar fi valoarea acesteia.Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
dana_poso, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:47, 4 Februarie 2020
Nu exista persoana sa va poate da un astfel de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipate Vasile Constanta Vasile Constanta sunt nascut in anul 1951 februarie am o vechime in munca de 30 de ani 7 luni si 2 zile si asi dori sa stiu daca ma pot incadra sa ma pensionez la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Vasile Dcs Vasile Dcs As dori sa stiu si eu va rog frumos daca am lucrat 10 ani dar 8-9 luni la an si sunt încadrat in gradul 3 de invaliditate ce pensie voi lua am 56 de ani si ... (vezi toată discuția)
Pensionare melenteadrian melenteadrian buna ziua mam pensionat de curaind am gradul 2 handicap accentuat si din cauze medicale am renuntat la servici am pensie de invaliditate si mai am si 5 de ... (vezi toată discuția)