avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipate

sunt nascut in anul 1951 februarie am o vechime in munca de 30 de ani 7 luni si 2 zile si asi dori sa stiu daca ma pot incadra sa ma pensionez la pensie anticipata.Mentionez ca din anul 2000 sunt pensionar cu pensie de invaliditate gradul 2. va multumesc. si sunt de sex masculin
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:16, 11 Mai 2010
1. Nu puteti beneficia de pensie anticipata partiala deoarece nu aveti stagiul complet de cotizare de 35 de ani.
2. Perioada cat sunteti la pensie pentru invaliditate se va lua in calcul la iesirea la pensie pentru limita de varsta, adica la 65 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)
Pensionare titel_gheorghis titel_gheorghis As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu revizuirea pt.pensie medicala?data nasterii 05-08-1951,pensionare invaliditate gr.II,din 11-04-2006,stagiu de ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei de invaliditate ragaliemaria ragaliemaria Am 28 de ani vechime din care 14 ani grupa 1 si 4 ani grupa a 2`a , iar restul de 10 ani grupa normala si gradul de pensionare este 2.. As dori sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)