avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot contesta PV dacă nu l-am semnat ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot contesta PV dacă nu l-am semnat ?

Bună seara,

În urmă cu câteva zile mi-a fost supendat pentru 90 de zile permisul de conducere pentru depășirea vitezei cu 51 KM/h în localitate.
Nefiind deacord cu sancțiunea, nu am semnat procesul-verbal pentru că agentul constatator nu a putut să îmi arate că intrasem în localitate.
Deși, după, mi-am dat seama că mai bine îl semnam..

În urma contestației depusă la judecătorie, am făcut și cerere de eliberare certifcat de grefă.
Neavând PV am atașat dosarului de contestație copie după dovada de 15 zile pentru drept de a conduce.
Cineva de la Registratură mi-a zis că e posibil să nu mi se elibereze certifcatul de grefă, dacă nu am copie după PV.

Este adevărat ?

Mulțumiri

Alte discuții în legătură

Proces verbal nesemnat Intamplare Intamplare Mi-a fost retinut permisul de conducere pt depsirea vitezei de 109 km/h in localitate si mi s-a elibirat o dovada cu drept de circulatie de 15 zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda si suspendare permis adytu99 adytu99 Duna ziua, Am si eu o problema cu politia rutiera Buzau. Saptamana trecuta o ruda de-a mea a fost surprinsa cu viteza de 121Km/h intr-o zona cu limita de ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda viteza nadriang nadriang Buna , Pe 04.07.2009 ,aflat în depăşire in localitatea Munteni (lîngă Tecuci ) am depăşit viteza legală (recunosc)şi am fost surprins de o maşina de ... (vezi toată discuția)