avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Drepturi ca executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Drepturi ca executat silit

Buna ziua!

Sunt executat silit de un executor judecatoresc si am cateva intrebari legate de obligatiile executorului:
1. Executorul are obligatia la cererea mea sa-mi puna la dispozitie pentru studiu documentele din dosarul meu de executare?
2. Executorul are obligatia la cererea mea sa-mi prezinte defalcat din ce sunt compuse cheltuielile de executare?
3, Ce pot sa fac in cazul in care executorul refuza cererile de mai sus?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:45, 4 Februarie 2020
Puteti face plângere la Camera Executorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare cauta... paulionstoica paulionstoica Va rog sa-mi spuneti unde se mai poate gasi un dosar de executare silita, la tribunal, judecatorie sau in alta parte? In afara de executorul ... (vezi toată discuția)
Executare Jbix Jbix Buna ziua. Ma numesc Claudiu si am niste intrebari. Cred ca mai intai ar trebui sa descriu problema cat de cat in detaliu. Acum cativa ani 2-3 am dat niste ... (vezi toată discuția)
Partile in plangerea cf.art.53 din l:188/00 Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Mi s-a intamplat ceva ffff interesant ! Creditorul introduce la instanta de executare o plangere impotriva executorului jud., care a refuzat nejustificat sa ... (vezi toată discuția)