avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire cig
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire cig

Buna ziua
Am cateva intrebari legate de revenirea din cic.Sora mea a facut cerere din revenire cic pentru a beneficia de stimulentul de inserție, insa revenirea e cu probleme ,angajatorul e recalcitrant .Data nasterii copil 04.05.2018.A revenit de cateva zile ,stiu ca legal angajatorul nu are dreptul sa concedieze ,insa din cauza atmosferei la locul de munca ,e dispusa sa renunte la stimulentul de inserție ,ba chiar se gândește la demisie.Intrebarile mele sunt:
1.Avand in vedere ca s-a intors la munca cu 60 zile inainte de implinirea varstei de 2 ani,cum ar fii indicat sa depuna demisia cu acordul partilor sau cu preaviz?
2.Daca nu depune stimulentul de inserție atunci mai beneficiaza sau nu de indemnizație pe luna in curs?
3.Tatal poate renunta la luna lui sau e indicat sa isi ia luna tatalui?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Ccc pentru tata suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti daca este corect cum procedez.....un tata doreste sa intre in CIC deoarece sotia nu are servici.....poate intra de la data nasteri ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie BRATU ALINA BRATU ALINA O angajata s-a intors mai devreme din concediu crestere copil si beneficiaza de stimulent de insertie. Dupa 3 luni isi da demisia si se angajeaza la alta ... (vezi toată discuția)