avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CBD in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CBD in Romania

Buna ziua,
De curand am dat peste acest site, [ link extern ] / .
Intrebarea mea este, legislatia din Romania, permite comercializarea acestor produse? Avand in vedere ca acest site livreaza fara probleme in Romania, si in tara se pot cumpara alte produse ce contin CBD, cum ar fi ceaiuri sau uleiuri.
Din cate m-am documentat, in Romania este interzisa o concentratie de peste 0,2% THC, iar concentratia de THC a acestor produse este sub acest procent, dupa cum scrie si in descrierea lor. Insa as dori si parerea cuiva mai bine documentat in acest sens.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Comercializare ulei cbd full spectrum mihai2100 mihai2100 Conform legislatiei europene , uleiurile CBD full spectrum cu THC sub 0,2% pot fi comercializate. In Romania, am inteles ca THC-ul este complet ilegal in ... (vezi toată discuția)
Norma europeana ContSters107751 ContSters107751 Buna ziua Ma intereseaza daca exista o norma europeana care reglementeaza continutul de THC in produsele derivate din canabis sativa- ulei,faina,seminte de ... (vezi toată discuția)
Vanzare produsele care contin cbd in romania alexcristescu alexcristescu Buna ziua, as vrea sa stiu daca sunt legale produsele care contin CBD in Romania si daca sunt considerate ca drog. Navigand pe internet am gasit site uri care ... (vezi toată discuția)