avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comercializare ULEI CBD Full Spectrum
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comercializare ULEI CBD Full Spectrum

Conform legislatiei europene , uleiurile CBD full spectrum cu THC sub 0,2% pot fi comercializate.

In Romania, am inteles ca THC-ul este complet ilegal in produs finit, fiind legal doar in cazul plantei in sine.

Sunt putin confuz, noi , ca tara , aderand la UE , nu ar trebui sa permitem aceste uleiuri, stiind beneficiile pe care le au ?

Intrebarea finala este , dpdv legislativ, exista vreo portita care sa permita comercializarea acestor uleiuri CBD cu THC sub 0,2% care nu au efecte psihoactive?
Cel mai recent răspuns: mihai2100 , utilizator 12:30, 26 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta substantelor psihoactive. opinii, sfaturi, indrumari o.intrebare o.intrebare Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost oprit de un echipaj (filtru) si am fost supus unui test de saliva cu aparatul DrugTest si cu alcooltest. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie prezentarea certificatului de rezidenta fiscala pentru achizitii de software online de la nerezidenti? Anca Negoescu Anca Negoescu Va contactez in legatura cu impozitul pe veniturile obtinute din Romania de catre nerezidenti, UE sau NON-UE. Societatea noastra achizitioneaza licente ... (vezi toată discuția)
Model declaratie de conformitate nikitta_1972 nikitta_1972 In HGR nr. 1.022 /2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului apare un ... (vezi toată discuția)