avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare produsele care contin CBD in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare produsele care contin CBD in Romania

Buna ziua, as vrea sa stiu daca sunt legale produsele care contin CBD in Romania si daca sunt considerate ca drog. Navigand pe internet am gasit site uri care le vand. ([ link extern ] !
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Fernando1453 , utilizator 16:01, 12 Octombrie 2020
Gibt es keine Antwort auf diese Frage? Ich wollte bei Cibdol bestellen, frage mich aber immer noch, ob es legal ist oder nicht

Website: [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un traducator de limba germana specializat in domeniul juridic ContSters87149 ContSters87149 Buna ziua, numele meu este Cristina Weber si am resedinta in Hamburg. Imi poate recomanda cineva un traducator de lb.germana specializat pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Derivate canabis: status legal - discuție NzEwNWNjYT NzEwNWNjYT [i][b]Derivate canabis: status legal [/b][/i] Salutări. Am observat că [b]HHC[/b]-ul, un derivat al THC-ului, este consumat în public fără probleme. Pe ... (vezi toată discuția)
Am furat--(gainarii) radugrgsc radugrgsc buna, nu credeam ca o sa ajung candva sa scriu pe un astfel de forum. pe scurt> am furat dintr-un magazin in GERMANIA un obiect in valoare de 20 euro(memory ... (vezi toată discuția)