numele meu este Cristina Weber si am resedinta in Hamburg. Imi poate recomanda cineva un traducator de lb.germana specializat pe domeniul juridic? Ani la rand am dat acte juridice in Romania la tradus si de fiecare data am constatat cu surprindere si dezamagire ca traducerile in germana mi-au fost livrate pline de greseli. De multe ori m-a bufnit si rasul cand le-am citit si a trebuit sa le corectez eu insami.
Acum ma pregatesc pt. un examen foarte dificil de traducator si interpret pt. tribunale si autoritati pe care il voi da in scurt timp in Hamburg si caut un traducator de lb. germana foarte bun si de preferinta cu studii juridice care sa-mi explice/traduca si mie anumiti termeni/documente intr-un limbaj juridic roman adecvat doarece eu nu am studiat dreptul in Romania si fiind de cativa ani buni plecata din tara mai intampin oarece dificultati in modul a ma exprima resp. de a-mi gasi cuv. potrivite in anumite formulari. Aceste explicatii/traduceri imi vor servi in vederea pregatirii pt. examen si din acest motiv nu trebuiesc legalizate. Imi poate recomanda cineva dintre Dumneavoastra un astfel de traducator ca eu am obosit cautand? Va multumesc anticipat. Cele bune! Cristina Weber
hallo Cristina, ich lebe auch in Deutschland und könnte dir eventuell helfen. Meine E-Mail Adresse findest du in meinem Profil. Viele schöne Grüße, aus Stuttgart, Carpatina
Hallo Carpatina und danke Dir für die Antwort. Ich kenne mich hier in Forum nicht so gut aus, deine E-Mail Adresse ist die, die bei "Profil consultant" hinterlegt ist? Gruß aus Hamburg. Cristina