avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot recupera banii de la Casa de asigurări
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot recupera banii de la Casa de asigurări

Soției mele i sa montat un stimulator cardiac la o clinică privată care are contract cu casa de asigurări dar au spus că nu se decontează nici un ban, țin să menționez că am plătit și intervenția, stimulatorul, ecografii, spitalizare tot. Ce pot face să recuperez banii, ținând cont că soția este asigurată.

Alte discuții în legătură

Card de sănătate european Gavrila 1 Gavrila 1 Am fost în concediu în Bulgaria și în ultima zi m am înecat cu o bucata de carne și cei de la recepția hotelului au sunat la salvare. Au venit cei de ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Decontare naștere la privat Adriana_1017 Adriana_1017 Bună ziua. Dr meu asista la nașteri doar la o clinica privata. Acesta clinica are contract cu casa de asigurări. Având în vedere ca eu am asigurare ... (vezi toată discuția)