avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... personal contractual/ partid politic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

personal contractual/ partid politic

Pot sa ma inscriu intr-un partid politic daca am calitatea de personal contractual in cadrul unei primarii?
Cel mai recent răspuns: georgescuanca , utilizator 13:51, 7 Februarie 2020
Da,puteti face asa ceva.
Multumesc pentru raspuns! Va mai deranjez cu inca o intrebare.... am voie sa sustin in campania electorala un candidat?(sa impart pliante, sa pun afise., sa strang semnaturi.)?
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
georgescuanca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim pe durata campaniei electorale Candidat008 Candidat008 Buna ziua! Un angajat contractual de la o Primarie, trebuie sa-si suspende contractul de munca daca doreste sa candideze pentru functia de Primar? Daca da, cu ... (vezi toată discuția)
Legi privind partidele politice Andreinha Andreinha Buna seara, Am si eu o intrebare. Exista vreo lege care interzice promovarea partidelor politice, in afara perioadelor campaniilor electorale? Mai exact... ... (vezi toată discuția)
Mizeria electorala din fiecare an continua intr-o veselie ! Radu Gabrian Radu Gabrian Ca de obicei , cu ocazia oricaror alegeri , persoane mai mult sau mai putin anonime , ne trimit mesaje electorale , in favoarea unora dintre candidati sau in ... (vezi toată discuția)