avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prețul Apa Rece mai mare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prețul Apa Rece mai mare

Am constatat ca pe lista de plata a asociației noastre metrul cub de apă rece este calculat la un preț de 8,32 lei fata de prețul afișat pe site-ul Apa nova unde este 6 lei metru cub.
Este posibil ca acesta sa fie mai mare decât prețul stabilit de Apa nova sau acesta e "umflat" artificial?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 5 Februarie 2020
Nu cred ca este umflat, consumul din factura este mai mare fata de consumul declarat de proprietari si rezulta un pret mai mare pe metru cub.
Poate la dvs.in bloc asa s-a hotarat, pierderile sa se imparta in functie de consum.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
elenazan, utilizator
Pierderile se calculează separat. Am calculat suma tuturor proprietarilor și este exact suma facturata neexistând pierderi.

elenazan a scris:

Nu cred ca este umflat, consumul din factura este mai mare fata de consumul declarat de proprietari si rezulta un pret mai mare pe metru cub.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pretul apei este consemnat majorat din comoditatea celui care intocmeste listele de intretinere care nu face efortul sa informeze oficial ca exista diferente intre total index consum individual si factura
Legal ar trebui in lista de intretinere la finalul acesteia sa existe rubrica separata unde sa fie concret consemnata valaore factura inclusiv supliment consum si coeficient repartizat proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret mc apa rece dan_alex dan_alex Buna seara. Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua rugamintea mea ar fi , cine cunoaste cat costa un metru ... eugarizan eugarizan Buna ziua Rugamintea mea ar fi , cine cunoaste cat costa un metru cub de apa rece Apa Nova Multumesc (vezi toată discuția)
Tarif apa rece elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua.La noi in bloc tariful apei reci(afisat la avizier)este luna aceasta de9,5 ron/mc.Spun luna aceasta pentru ca luna trecuta a fost afisat un pret de ... (vezi toată discuția)