Am constatat ca pe lista de plata a asociației noastre metrul cub de apă rece este calculat la un preț de 8,32 lei fata de prețul afișat pe site-ul Apa nova unde este 6 lei metru cub.
Este posibil ca acesta sa fie mai mare decât prețul stabilit de Apa nova sau acesta e "umflat" artificial?
Nu cred ca este umflat, consumul din factura este mai mare fata de consumul declarat de proprietari si rezulta un pret mai mare pe metru cub.
Poate la dvs.in bloc asa s-a hotarat, pierderile sa se imparta in functie de consum.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pretul apei este consemnat majorat din comoditatea celui care intocmeste listele de intretinere care nu face efortul sa informeze oficial ca exista diferente intre total index consum individual si factura
Legal ar trebui in lista de intretinere la finalul acesteia sa existe rubrica separata unde sa fie concret consemnata valaore factura inclusiv supliment consum si coeficient repartizat proprietarilor
Pret mc apa rece
dan_alex
Buna seara.
Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)
Tarif apa rece
elenaulmeanu
Buna ziua.La noi in bloc tariful apei reci(afisat la avizier)este luna aceasta de9,5 ron/mc.Spun luna aceasta pentru ca luna trecuta a fost afisat un pret de ... (vezi toată discuția)