avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Rugamintea mea ar fi , cine cunoaste cat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Rugamintea mea ar fi , cine cunoaste cat costa un metru ...

Buna ziua
Rugamintea mea ar fi , cine cunoaste cat costa un metru cub de apa rece Apa Nova
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:03, 5 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Aveti aici detalii.
[ link extern ]
Exista situatii in care din comoditate cel care intocmeste lista lunara de intretinere nu consemneaza concret pret mc utilitati si eventual diferente intre aparatul de contorizat general si total indexi comunicati de catre consumatori si trece o suma mai mare decat pretul mc de furnizare apa care include si suplimentul de consum
Si este corect ?
Am precizat concret
Exista situatii in care din comoditate

Nu este correct
Corect este sa se informeze concret locatarii de valoare mc apa sa se comunice index individual lunar raportat si in rubrica separata sa se consemneze daca exista diferente rezultate intre aparat general de facturare si total indexi comunicati de consumatori,diferenta urmand sa se repartizeze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prețul apa rece mai mare Gabugabu Gabugabu Am constatat ca pe lista de plata a asociației noastre metrul cub de apă rece este calculat la un preț de 8,32 lei fata de prețul afișat pe site-ul Apa ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pretul apei reci? Fulg Fulg Suntem o asociatie de proprietari intr-un bloc cu numai 12 apartamente. Utilitati comune platim doar apa si gunoiul, restul (gazul, curentul) fiind contorizat ... (vezi toată discuția)
Pret apa ContSters282763 ContSters282763 In blocul in care locuiesc pe lista de intretinere apa este de 6.95 lei pe mc contorizat dar am vazut ca la Apa Nova Bucuresti pretul este de 5,86 ( cu ... (vezi toată discuția)