avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cate retete compensate pot elibera medicii de familie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cate retete compensate pot elibera medicii de familie intr-o luna?

In luna ian 2020 am fost la medicul de fam ptr reteta compensata pe trei luni ptr afectiunile deja cunoscute.
Ulterior am fost internata in spital (21-31 .o1.2020). La externare am primit reteta compensata ptr alte medicamente noi,(altele decat cele pe care le luam deja.)dar doar ptr o luna. Prezentandu-ma la medicul de familie mi-a fost refuzata cererea de a mi se completa necesarul de medicamente pana la trei luni,spunandu-mi-se ca nu pot primi decat o singura reteta pe perioada definita de timp. E legal??? Ce facem noi pacientii cu noile tratamente??? Chiar suntem fii ploii lasati la bunul plac al sorti??? Mentionez ca medicul de familie mi-a replicat ca astea sunt legile emise de catre psd...acum se trateaza in functie de conducerea politica a tarii???
Unde sa merg ptr a mi se raspunde clar daca e legala eliberarea unei singure retete compensate indiferent ce se intampla pe parcursul celor 90 de zile ptr care a fost eliberata...
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:14, 8 Februarie 2020
Puteti sesiza DJSanatate Publica si CJAsigurari de Sanatate in scris cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Medicamente compensate vaduve veterani de razboi adusca adusca Sunt o vaduva de veteran de razboi si as dori sa stiu daca art 16 lit j din Lg 44/1994, trebuie respectat si de catre medicii de famile care elibereaza retete. ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului eugendiriczi eugendiriczi buna,va rog sa-mi spune-ti daca mama mea are dreptul sa ceara medicului de familie bilet de trimitere la oras in acelasi judet,ea locuind la sat?as mai dori sa ... (vezi toată discuția)