avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... chemare la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

chemare la parchet

buna ziua,am o intrebare;in urma cu citeva zile ma oprit un politist pe strada si m-ia zis daca ma cheama X Y daca locuiesc la adresa mentinuta de el ,i-ar eu am confirmat.În urma acestei discuti domnul politist m-ia inminat un biletel cu numele unui procuror de la parchet si m-ia mentionat ca sa ma plezint la parchet la o ora specificata de el in acel bilet si sa il caut pe domnul procuror.La intrebarea mea ca de ce sint chemat si cu ce motiv,,domnul politist nu ma putut informa mai mult ,pentru ca nu avea detalii m-ia zis dinsul...intrebarea mea este daca procedura este corect legala si daca trebuie sa ma prezint?Va multumesc pentru intelegere si raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:29, 6 Februarie 2020
Daca va prezentati nu este nimic in neregula.
Daca vreti sa va pregatiti apararea ar fi bine sa apelati la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de constatare- trebuie sau nu platit gyilus gyilus Am parcat masina intr-un loc, unde de mai multe ori am platit parcarea. Ieri am aflat intamplator, ca nu trebuie platit, chiar daca pe parbriz lasa orice fel ... (vezi toată discuția)
Obligatiile procurorului curea curea Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la ... oakleyokey oakleyokey Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la prima proba in sange si 0.67 la a doua? Tin sa mentionez ca dosarul e de 3 ani, din august ... (vezi toată discuția)