avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescripție cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Prescripție cheltuieli judecata

Bună seara in urma unei plângeri împotriva ordonanței de neincepere a urmăririi penale, petentul a fost obligat la plata sumei de 2000 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. În cât timp trebuie sa merg cu sentința la executor pentru recuperarea cheltuielilor de judecata? În 6 luni sau în 3 ani? Fiind vorba de un dosar penal termenul e mai scurt ca în civil? Mulțumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: FLORINTACHE , utilizator 23:13, 5 Februarie 2020
Nu stim exact situatia juridica dar mergeti urgent sa faceti executarea.
Cazurile se analizeaza cu actele in fata pentru a se vedea normele de drept incidente.
Multumesc. E o vorba de o sentință prin care s a respins plângerea partii adverse și a fost obligat la plata cheltuielilor de judecata. Partea adversa a făcut plângere la judecătorie împotriva unei soluții de netrimitere în judecata data de procuror și a pierdut fiind obligata la cheltuieli. Întrebarea mea era în cât timp am dreptul sa solicit aceste cheltuieli? Care este termenul legal pt a merge la executor sa solicit aceste cheltuieli? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului adumitroaie florin adumitroaie florin Va rog sa imi spuneti daca este obligatorie prezenta la Judecatorie in situatia in care ai calitatea de intimat pentru plangere impotiva rezolutiei ... (vezi toată discuția)