avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... recuperare tva pe persoana fizica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

recuperare tva pe persoana fizica

cum pot recupera tva pe persoana fizica pentru un autoturism nou cumparat de la un dealer (firma) din germania platitor de tva
mentionez ca am platit tva atat in germania conform facturii cat si in romania ca sa pot inscrie masina, iar dealerul din germania nu vrea sa- mi returneze tva- ul aferent la achizitia masinii
va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recuperare tva masina noua luata din germania pe persoana fizica AndreeaFS AndreeaFS Buna ziua. Sotul meu a cumparat din Germania o masina noua pe persoana fizica. Intors in Romania sa o inmatriculeze i s-a cerut sa plateasca din nou TVA la ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce tva-ul auto? MrFB MrFB Buna ziua, Intentionez sa cumpar un autoturism second hand pentru firma mea,autovehicul ce va fi utilizat pentru deplasari in scop de job. Am gasit o firma ... (vezi toată discuția)
Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)