avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii firma
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii firma

Buna ziua
Am avut o firma , fara activitate de 4 ani . Anul trecut pe 11.12 am inchis-o . Zilele acestea mi-a venit de la finanțe de plata taxa funcționare și taxe firma in valoare 500 lei aproximativ . Retroactiv. Daca nu le plătesc se transforma in datorii pe persoană fizică ?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:53, 5 Februarie 2020
Nu.

In perioada de 30 zile de la publicarea in MO a HAGA/HAU referitoare la decizia de dizolvare si lichidare voluntara, trebuia sa faca opzitie, conform legii.

Daca nu au facut-o, e pierderea lor.

Dupa radiere, firma este moarta, ingropata si cu cruce deasupra.

Bineinteles, sunt exceptii de natura penala, dar nu este cazul aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma Capusan Rodica Capusan Rodica Buna ziua,avem o firma de constructii fara datorii la adm.fiscala si vrem s-o inchidem deoarece nu mai avem de lucru si functionam pe pierdere,ce modalitate ar ... (vezi toată discuția)
Am o sc care nu mai are activitate Emmanuel_ro Emmanuel_ro buna ziua , am o SC din anul 2008 am functionat aproximativ 2 ani apoi din 2010 nu sa mai lucrat ...acum vreau sa stiu ce e de facut sa o inchid sau sa o ... (vezi toată discuția)
Taxele de timbru loredana_itu loredana_itu buna ziua,as avea nevoie de ajutorul dvs,pt ca nu ma pricep.trebuie sa inchid firma unor prieteni ce au plecat de tot din romania(am procura totala),as vrea sa ... (vezi toată discuția)