avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire CM de la Casa de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire CM de la Casa de sanatate

Buna ziua, fiind vorba de o cerere de restituire concediu medical de la Casa de Sanatate, vazusem ca suma solicitata de restituire este venitul brut. Intrebarea mea este daca Casa de Sanatare restituie intreg venitul brut?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate andex andex Buna ziua, Am o angajata care este in concediu prenatal. Fiind noua in domeniu, nu prea stiu cum sa completez declaratiile BASS , CASS si statul de ... (vezi toată discuția)
Restituire sume pentru concediu medical andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, vreau sa stiu si eu va rog in cazul unui concediu medical (boala obisnuita) de 3 zile se mai face cerere de restituire? intre ce variabile se face ... (vezi toată discuția)
Risc maternal sau concediu medical? bogdanstan80 bogdanstan80 buna ziua, sotia mea este insarcinata cu gemeni si a avut deja 2 internari. i s-a spus sa stea la pat si sa ia concediu de risc maternal. salariul brut este ... (vezi toată discuția)