avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare auto catre o firma srl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare auto catre o firma srl

Buna ziua!
As dori sa stiu cum se procedeaza cand vreau sa vand o masina catre o firma srl , daca se poate face un contract de vanzare-cumparare in rate fixe pe un an....ce model de contract trebuie si ce pasi trebuie urmati?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Un raspuns, va rog! nicoletaandrei35 nicoletaandrei35 Buna ziua,ma numesc Nicoleta si am si eu o nelamurire la care sper sa primesc raspuns. Pana acum doi ani am avut o firma (andreea srl) cu un bun prieten si ... (vezi toată discuția)
Scoatere bunuri din societate babysee babysee Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema cu care ma confrunt. Sunt asociat unic si administrator in propriul SRL, ce are ca ob. de activitate activitati ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare masina/ model melcsy melcsy Buna ziua. As dorii niste informatii asupra posibilitatii incheierii a unui asemnea contract. Vreau sa vand masina, cumparatorul nu dispune de toata suma, ... (vezi toată discuția)