avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ACORD PARENTAL PENTRU TESTARE COPIL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ACORD PARENTAL PENTRU TESTARE COPIL

Salutare, intrebarea ar fi daca Administratia creselor poate solicita testarea psihologica a copiilor *(intre 2-4 ani) fara acordul expres al parintilor si daca da in ce conditii si care este baza legala.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Scoala/ persoana adulta conduita suspecta buna ziua. cu rugamintea ... mhdt mhdt Buna ziua. Cu rugamintea pentru o opinie, va supun atentiei urmatoarea situatie. Vorbim de o scoala privata, clasa a III-a, minori cu varsta 9-10 ani. In ... (vezi toată discuția)
Paternitate - aspect fizic user nou user nou Am platit pensie alimentara si mai am un an. Pentru linistea mea sufleteasca as vrea sa stiu daca e posibil ca un copil, o fata, (acum de 23 ani) poate avea ... (vezi toată discuția)
Examen psihologic lucratori nety2014 nety2014 V-as ruga sa detaliati ce intelegeti prin : Personal cu funcţie de decizie (funcţionar public aflat temporar într-o funcţie din viaţa politică sau ... (vezi toată discuția)